MANGI MANGI

Recentebeoordeling


3 sterren uit 438 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MANGI MANGI. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 23:03 Nee, ik ben tevreden, ik heb een telefoonnummer. Ze hebben de bestelling buiten achtergelaten, het eten was koud
2 feb 2024 om 20:17 18:04 besteld. 20:17 nog steeds niets binnen en zijn niet te bereiken. Jammer want het eten is altijd heerlijk.
30 jan 2024 om 19:19 Heerlijke pasta en op tijd
17 jan 2024 om 23:41 The address was correct. Tips were paid before delivery. At the result - no pizza. Why I need to pick up my order in this case? I called to manager and… nothing! She said, ugly that my pizza is cold and I need to pick up it by myself! Bad service.
9 jan 2024 om 20:20 Mega lange wachttijd van anderhalf uur door fout van bezorger. Uiteindelijk bezorgd maar eten was al zo ver afgekoeld dat het eigenlijk al niet meer smaakte. Ook de extra toppings is niks mee gedaan maar wel 1,25 voor cherrytomaatjes incasseren.
9 jan 2024 om 17:12 Het was echt ziek lekker
4 jan 2024 om 14:49 De bezorger krijgt volgende keer Fooi keurig op tijd en pizza tonni was heerlijk warm en vers
3 jan 2024 om 3:17 The delivery never arrived
30 dec 2023 om 4:07 2 en half uur gewacht koude pizza dramatisch slechte zaak
30 dec 2023 om 4:03 Ik wachtte twee uur op mijn bestelling en de pizza kwam er erg koud en als ijs uit
29 dec 2023 om 22:50 Mijn pizza kwam te laat en was bovendien niet warm maar lauw!Niet tevreden
26 dec 2023 om 23:03 restaurant à bannir ! ma commande a annulée après près de deux heures d'attente. C'est inadmissible, il n'y a aucun moyen de les contacter. Je vous conseille réellement de passer votre chemin.